divendres, 25 de gener del 2013

Benvinguts!

Benvinguts i benvingudes al Blog de l'Ateneu!

En aquesta pàgina hi trobareu tota la informació necessària per conèixer més a fons una de les institucions més importants i emblemàtiques de la Ciutat Comtal: l'Ateneu Barcelonès. A partir de la setmana que ve, el blog s'omplirà de notícies sobre els actes que s'hi fan, i a mesura que passin les setmanes, coneixerem més a fons les persones que fan possible l'Ateneu. Parlarem amb socis, directius i barcelonins per saber què en pensen de l'entitat, i recorrerem cada indret de l'edifici per a descobrir la seva història.


Cada setmana podreu consultar la nostra agenda, on us expliquem totes les activitats que podreu trobar de dilluns a diumenge a l'Ateneu. A més, us ensenyarem com funciona una de les escoles d'escriptura més importants del món i aprendrem a tractar als llibres amb estima i respecte a l'endinsar-nos en el projecte "Apadrina un llibre".

I això és només un petit tast del que trobareu en aquest blog! Poc a poc anireu descobrint amb nosaltres una manera diferent de viure la cultura i l'Ateneu.


Gaudiu-ne!

Neus Suñer, Sandra Tello i Lorena Velasco.